Fericire…

V-ați întrebat vreodată, ce rost are viața?… Cu ce scop TRĂIM…?!

Eu m-am întrebat de mii de ori și se pare că abia astăzi, înainte cu o zi de Sfântă Mărie, am înțeles rostul vieții. Probabil, acum sunteți curioși ce vă voi spune. Ce cred eu, despre viață și scopul ei…

Vă voi spune un singur lucru. Acela că, am fost lăsați pe lumea asta, ca să trăim și să fim fericiți! Nu neapărat să facem bani, nu să îmbătrânim și să condamnăm zeii că sunt răi și nedrepți, nu să ne îmbolnăvim și să murim. NU! Ci să ne creăm viața, fix cum ne place și cum ne-o dorim. Dacă ne dorim bani, să îi facem; dacă vrem iubire, să o întâlnim; dacă vrem carieră, să o facem!

Dumnezeu ne-a lăsat o mare PUTERE, de care lumea nu prea știe. Ne-a lăsat puterea de a CREA! Ne-a făcut Creatori ca și EL. Ne-a dat din puterea Lui și asta, mi se pare Dumnezeiesc! Așa că fiecare om, este responsabil pentru CEEA CE DEVINE.

Și eu, am devenit fix ce mi-am dorit de când eram mică. Și fix astăzi, am realizat asta, cu ajutorul unui prieten ce l-am întâlnit întâmplător și care mi-a spus:„Felicitări pentru ce ai devenit! ”

  • A fost cea mai frumoasă constatare din viața mea. Să mă opresc puțin din viteza vieții cotidiene în care ne învârtim și să realizez, că DA – Am reușit!!!
  • Am reușit să am, tot ce mi-am dorit, tot ce-am visat, tot ce-am sperat…

  • Nu se poate numi asta, FERICIRE?!….

va urma..