Fata de la Video…

Cum alții și-au folosit suferința pentru a scrie versuri, eu mi-am folosit inteligența și imaginația pentru a scrie bloguri personale.

Îmi place să jonglez cu toate cuvintele care-mi trec prin minte, îmbrăcată subțire, de vara și bineînțeles sexy și provocatoare. Pentru că așa stau în casă, pentru că așa sunt eu. Pentru că nu pot să fiu atrăgătoare în viața reală și la TV, iar acasă să mă îmbrac în niște haine largi și urâte. De obicei stau dezbrăcată în casa. Pentru că sunt Sălbatică, Puternică și Liberă! Și mai ales – Amatoare de plăceri. Sunt genul de femeie căreia îi place să se întindă pe așternuturi, să mănânce ciocolata și înghețată în același timp, să citească și să scrie despre viața ei, despre tot ce gândește, tot ce simte, sau trăiește.

Dar dacă pentru această poză, am fost judecată că fac video chat, înseamnă ca trăim într-o țară cu o mentalitate redusă și atât de învechită, încât părem înapoiați. Eu nu am făcut asta și nu o să-mi vând nici măcar imaginea. Mă respect prea mult și îmi respect imaginea.

Însă cu toate astea, am fost judecată, criticată; mi s-a reproșat că sunt prea… Poate că am fost prea…, însa dacă îmi place să fiu sexy, la mine în casă. Iar dacă pun o poza într-un body, și lumea crede că sunt poze de chat, înseamnă doar asta:

„Criticii răuvoitori sunt ca niște pești înfometați, ce urmăresc o corabie proaspăt echipată, fără alt profit decât zadarnică invidie… Adesea, ceea ce săvârșim mai bun, ne este contestat de oameni bolnavi și slabi.” – Da, m-am apucat de scris. și DA, „Haina nu te face călugăr!”. Și dacă știm asta, de ce încă judecăm după aparențe…?!